Процесът на преместване е понякога доста дълъг и отнема значителен период от време. Хората се притесняват как ще успеят да опаковат вещите си, какво транспортно средство да използват за тяхното пренасяне, кого да помолят за помощ за по-тежките предмети като секции, дивани, перални машини, печки, шкафове, рафтове, легла и др. Често пъти обаче човешкото притеснение и въображение допълнително усложнява цялостния процес. Понякога тези, които желаят да се преместят прекарват часове в мислене на кого да се обадят, за да им помогне с преноса на багажа. А всъщност всичко е толкова лесно и просто! Всичко, което е необходимо да направите, е да ни се обадите и да потърсите нашето съдействие!
       Фирмата ни е отворена за всякакви услуги в областта на товаро-разтоварните дейности. Ние разполагаме с кол център, в който работят компетенти и любезни хора, които обстойно ще обсъдят с вас всичките варианти и възможности за осъществяване на товаро-разтоварните дейности по най-икономичния и бърз за вас начин. За нас времето е висша ценност и затова работим бързо и експедитивно. Не е проблем да осъществим товаро-разтоварните дейности по време на празници или през почивните дни, както и късно вечер или рано сутрин. За нас няма неудобно време. Просто ни позвънете или ни пишете и ще получите бърза и адекватна реакция от наша страна.


XXI-ви век е еманация на промените, мобилността, иновативността, креативността, технологизацията и усъвършенстването във всяка една област. На практика почти няма неосъществими и невъзможни мечти. Що се отнася до професионалната сфера хората могат да постигнат забележителни резултати, да търгуват със страни по целия свят, да извършват спедиция в страната и чужбина, да комуникират с бизнес партньори от различни точки на света. Често се налага и промяна на офиса и неговото местоположение. Понякога е необходимо да се закрие един офис и той да се открие в нов град или просто неговото местоположение да бъде променено като се избере по-престижна и забележителна локация в даденото селище. Смяната на офиса е една напълно осъществима и бързо реализуема мечта.

Студенти Хамали "Добро" е българска просперираща първокласна компания. От момента на създаването си през 2004 година, фирмата е преминала през многократно успешно развитие и разширяване на дейностите си. За пълното спокойствие на клиентите си, Студенти Хамали "Добро" се погрижи да осигури за клиентите си транспортни услуги, които включват качествен превоз на стоки, строителни материали и други видове товари.
През последните години фирмата разви този вид услуга успешно и се утвърди като един от най-качествените превозвачи. Ние предлагаме превоз на най-различни видове стоки и товари до всяка точка на София, България и Европейския съюз.
Студенти Хамали "Добро" работи със стандартни спедиторски условия, осигуряващи качествено и бързо обслужване на клиентите. Транспортните услуги са бързи, професионални и лесни. Фирмата разполага със собствен автопарк, който се състои от камиони, микробуси и друг вид транспорт, както с гаражни и складови площи. Вашата стока или товар може да бъде съхранявана в нашите складове за определен от вас период на време. 
С нас вашият товар винаги ще бъде превозен качествено и навреме.
Държим да подчертаем, че главната цел на компанията ни, е да реализираме желанията на клиентите в срок, по най-достъпен и професионален начин. В продължение на годините ние винаги сме се стремили да подобряваме качеството на услугите, които предлагаме. Ето защо нашата фирма непрекъснато развива и усъвършенства капацитета си в сферата на спедицията и логистиката.
За да бъде в крак с времето и тенденциите Студенти Хамали "Добро" периодично внедрява нови идеи и технологии в дейностите си. Ето защо наша компания винаги предлага висококачествени услуги, включително и в товаро-разтоварителните и транспортни дейности.

Предлагаме професионално организиране и транспортиране на цели или групови пратки. Освен превоз, ние предоставяме услуги като: пакетиране, пренасяне, товарене и разтоварване. Също така реализираме сделки по съхранение, превоз, манипулиране (опаковане, натоварване,  подреждане, укрепване на товарите, разтоварване, сортиране, етикетиране, претегляне, маркиране и др.) на предоставения товар или стоки.
Всяка сделка с клиент е с документално оформление между двете страни. Студенти Хамали "Добро" сключва договорни отношения с всеки свой клиент, за да бъде осигурена правовата защита на двете страни.
Освен това, компанията периодично предлага на клиентите си нови предложения и оферти, които включват цял комплекс професионални услуги в сферата на спедицията и логистиката. Също така, всеки наш потенциален и реален клиент има право на безплатна консултация с наш специалист по въпросите за превоз и транспортиране. Тук отново ще отбележим, че превозваме както търговски стоки и товари, така и покъщнина, лични вещи, мебели, бяла и черна техника, битово и промишлено оборудване, палета и други. Нашите камиони и бусове ще доставят в срок  вашия товар до различни точки на София, България и Европейския съюз. Известни сме с гъвкавата си политика и отговорност към своите клиенти, с което поддържаме името си на експедитивен и коректен спедитор и превозвач.

Налагало ли ви се е някога да премествате твърде обемни и тежки предмети във вашия дом поради ремонт или защото желаете да смените местоживеенето си? Изпитвали ли сте затруднения как да повдигнете тежкото пиано, обемната каса, сейф или машина? Умували ли сте по часове на кого от своите съседи, приятели или роднини да се обадите и да ги помолите за съдействие? Да, определено този процес е труден и сложен! Вече не е необходимо да правите това – да мислите на кого да се примолите за помощ. Ние, от hamalite.com, сме решението на вашите проблеми! Просто ни потърсете и споделете своите грижи и тревоги. Нашата фирма ще ви изпрати професионални хамали, които да могат да повдигнат и най-трудните за местене предмети поради тяхната тежест и обем.
Влезте в нашия сайт – hamalite.info и прочетете за многобройните услуги, които ви предлагаме. Вече не е нужно да се разделяте със скъп семеен спомен или да се притеснявате, че при преместването или по време на ремонта, вие ще нараните повърхността на мебелите. Всичко ще бъде извършено за много кратък период от време, ако работата е в ръцете на нашите смели и всеотдайни хамали. Отпуснете се, седнете спокойно, релаксирайте.


В днешно време модерната логистика вече не е фантастика, а е реален безпроблемен обмен на информация и стоки. Студенти Хамали "Добро" предлага на клиентите си услуга „Превоз на обемисти товари“. Както е известно, извънгабаритните товари най-трудно се транспортират поради големите си обеми и тежест, което изисква по-големи усилия в превоза им. За да бъде дейността на една успешна фирма в сферата на спедицията и логистиката устойчива и интелигентна, е необходимо наличие на експерти, които умеят да мислят напред. Студенти Хамали "Добро"  разполага с такива специалисти и предлага техни безплатни консултации на всеки потенциален и реален клиент.
При превоз на обемисти товари и стоки е крайно важно, решенията да бъдат добре обмислени и стриктно планирани. Само така процесът на транспортирането и доставката на дадените товари, ще бъдат успешни, качествени и в срок. Точно организираната транспортна мрежа и индивидуално разработените решения, ще ви осигурят важна преднина. За изработване на ефективен маршрут, екипите на компанията извършват комплексен анализ на товарните обекти, проучват възможни варианти на маршрути, осигуряват реализиране на нормативни изисквания, а също формират оптимална схема и технология за преместване на сложни конструкции. За реализирането на схемата за доставка на обемисти товари, се използват различни транспортни средства:
- Транспортирането на едрогабаритни товари може да се извърши по водни маршрути (на кораб, катер и др.)
- Железопътен превоз
- Собствени автотранспортни средства (камиони, различни видове товарни автомобили и др.)


     

 

Съществуват множество възможности за превоз на извънгабаритен товар, но при нас те са на едно място. Нашите експерти могат да ви консултират по всички въпроси - от първоначалното планиране до практическото му изпълнение, във всеки етап на вашия превоз. Студенти Хамали "Добро"  винаги съдейства за да се удовлетворят индивидуалните изисквания на клиентите, както и в разрешаването на евентуални проблеми. Компанията разполага със собствен автопарк, гаражни и складови площи, професионално оборудване за товаро-разтоварителни процеси и екипи от високо квалифицирани специалисти. Благодарение на опита и иновативните похвати, които използваме в планирането, превозът на едрогабаритни товари е една от ключовите ни компетенции. Нашата компания предлага от контейнерни превози до използването на много други видове превози. Компанията ни работи без почивен ден, гъвкаво и качествено. Ако имате бизнес и ви предстои превоз на едрогабаритни товари, можете да се обадите на нашите телефони и да се консултирате със специалист. Освен това, нашите услуги се предлагат на разумни и удобни цени за всеки практичен предприемач.
Не забравяйте, че качественото транспортиране на вашата стока и товари, е гаранция за успеха на вашия бизнес.