Основни предимства, ако разчитате на хамалска фирма Hamalite.com

Най-добрият начин за преместване е да разчитате на професионални хамалски услуги, а за  Хамали София най-добрият избор е Hamalite.com

Дори едно малко преместване на няколко мебели и пакети може да бъде стресиращо, ако трябва да го направите сами. Нашата  фирма предлага широка гама от услуги, които да облекчат напражението и стреса около преместването ви.

Можем да ви помогнем, като организираме процеса и всичко се случи лесно, без излишни притеснения.

Хамалите не просто ще преместят вашия багаж от едно място на друго: ние можем да направим всикки аспекти на преместването ви по-лесни за вас.

Ето 4-те предимства, които ще получите , ако решите да се възползвате от хамалски услуги от Hamalite.com за вашето преместване:

  1. Опаковане

Повечето хора, които са се местили поне един път в живота си, ще се съгласят с това твърдение: една от най-изтощителните операции е подготовката и опаковането.

След като вече сте решили какво да вземете със себе си и какво да изхвърлите, опаковането е следващата стъпка, която трябва да предприемете. То обаче далеч не представлява просто изхвърляне на нещата в кутии или торби.

Опаковането изисква търпение и систематичност. Нашият екип от хамали е подходящо обучен за тези операции. Ние знаем точно какво трябва да направим, когато става въпрос за опаковане на вашите предмети и мебели. Така ще имате гаранция, че всичко ще бъде добре пакетирано и защитено, а и разопаковането също ще бъде много по-лесно.

  1. Доставка на опаковъчен материал

Нека си го кажем: събирането на картонени кутии за преместването ви в супермаркетите няма да ви спести време или пари.

Наистина, по този начин може да съберете доста опаковки, но те ще са с различни размери, които не са съобразени с вашите нужди. Тъй като в кашоните вече е имало други неща, те може да са и повредени.

Да не говорим за изгубеното време в търсене на кутии за опаковане, което няма как да си възстановите...

Ако решите да опаковате сами съдържанието на мебелите и обзавеждането, ние можем поне да ви предоставим всички необходими материали.

Здрави и хигиенични картонени кутии, фолио за опаковане на чинии и чаши, найлонови торби за запечатване на матраците и още много други.

  1. Демонтаж и сглобяване на мебели

Колко време ще ви трябва, за да разглобите и сглобите мебелите си?

Ако не сте го правили до сега, може би сте гледали колко продължителна и трудоемка работа е това дори и за специалисти. В случа, че нямате опит, е много вероятно дори да повредите нещо. А не искате това, нали?

Ако сте решили, че можете да преместите мебелите си сами, означава да вземете предвид няколко деликатни стъпки:

  • Трябва да знаете как да разглобяват мебелите.
  • Познания относно защитата и опаковането на различните части на мебелите, за да ги транспортирате безопасно.
  • Бъдете внимателни при преместване на мебели, за да избегнете надраскване на отделните плоскости.
  • Трябва да разполагате с подходящ автомобил, за да ги транспортирате безопасно до новия дом.
  • Сглобете ги отново качествено.

Във всички тези ситуации хамали от Hamalite.com могат да ви бъдат от изключителна полза, като дадат най-доброто от себе си.

Гарантираме  на клиентите си преместване, извършено по безупречен начин. Професионалната ни помощ ще увеличи издръжливостта на вашите мебели през годините.

  1. Ще спестите много време.

Ако ползвате услугите на хамали от Hamalite.com, ще спестите много време. Ние можем да организираме всичко вместо вас и да извършим самото преместване. Освен това всичко ще бъде свършено точно по начина, по който трябва!