ПРЕМЕСТВАНЕ НА ОФИС

 

         Бизнесът непрестанно се развива. Технологизацията, характерна за XXI-ви век, прави живота особено мобилен и всичко се развива на бързи обороти. За да бъде един бизнес успешен и ползотворен, за да има продължителен потенциал на развитие, е необходимо да се предлага продукция, която се характеризира със силно търсене сред потребителите. За постигане на желания просперитет на един бизнес е нужна гъвкавост, достъпност до клиентите, добра маркетингова и рекламна кампания и офиси, които да са близо до хората, имащи желание да закупят предлаганата продукция или да се облагодетелстват от предлаганите услуги.

         Ние, от хамалите.ком, сме фирма с дългогодишен опит в сферата на хамалските и транспортни услуги. Ние знаем колко е важно бизнесът ви да процъфтява и колко труд е необходим, за да се отвори един офис или да се извърши преместване на офис. Предлагаме пълна гама хамалски услуги по преместване на вашият офис. Тъй като времето е ценност, която не бива да бъде пропилявана, ви предлагаме своите услуги в сферата на преместването и транспортирането на офис техника. Можем да опаковаме, преместим, натоварим, транспортираме, разтоварим и подредим наново на новата локация вашите компютри, таблети, принтери, скенери, бюра, заседателни маси и др.

           При наличие на обемни и разглобяеми мебели, ние ви предлагаме услугата на майстор, който да демонтира дадената мебел. Например, при желание от ваша страна, можем да разглобим бюрата, тъй като по този начин ще бъдат пренесени и след това превозени по-лесно. На новото място нашият майстор отново ще монтира бюрата. Работи се прецизно и няма да има и следа от процеса на преместването. Мебелите от стария ви офис ще бъдат натоварени на колички и пренесени до нашия обемен камион, чиято вместимост на тежестта е 2 тона. С един курс могат да бъдат пренесени всички мебели от стария ви офис до новата локация.

          Големите заседателни маси плотове, които в повечето случаи са изработени от стъкло в горната си част, не са проблем за нас. Опаковаме ги добре, тъй като знаем, че стъклото е чуплив материал, който изисква допълнително старание. Нашите хамали проявяват нужната прецизност и внимание. На новата локация заседателните маси плотове са в същия си бляскав вид, както и в стария офис.

         Всеки офис е пълен с документация, която е старателно подредена в папки по дати. Ние, от хамалите.ком, знаем колко важно е отличното съхранение на документацията. Затова старателно нашите хамали подреждат папките с документи в кашони, които след това залепят с тиксо, за да не полепват с фини прахови частици важните документи по време на преместването. В новия офис документите се изваждат от кашоните и се поставят отново по дати, за да има прегледност и всичко, което се търси като информация, да се открива по-лесно.

         Офис техниката като лаптопи, монитори, настолни компютри, таблети, принтери, скенери и др. се поставят в кашони и се пренасят внимателно, за да се запази техния естетичен вид и функционалност. В компютрите се съдържа ценна информация, която трябва да бъде запазена. Когато използвате хамалските и транспортни услуги на hamalite.com, вие имате сигурност за своята офис техника, тъй като ние даваме най-доброто от себе си да оставим удовлетровени нашите клиенти.

         Преместването на офис е бързо и лесно с хамалите.ком. Бизнесът ви ще процъфтява и винаги ще е на върха, когато сте мобилни и гъвкави. Доверете се на високото качество! Доверете се на hamalite.com!