Допълнителни услуги

В нашата компания, в допълнение към транспортните услуги вашите стоки могат да бъдат поръчани товарач услуги и транспортни услуги, свързани с: опаковане на стоки, за събиране на боклук, монтаж и демонтаж на мебели,  монтаж на стелажи и т.н.
Ние разполагаме с екип от истински професионалисти,за бързо и точно  разглобявате мебели и  правилно разпределение и натоварване  на камион по време на транспортирането. Нашите хамали имат богат опит и знания в областта на оборудване, което е много важно, когато се премествате транспортиране на тежки извън габаритни товари (пиана, машини, и т.н.).


Нашите хамали са опитни за превоза на товари или  офис, вила, апартамент и транспортиране на строителни материали, извозване на строителни и битови отпадъци Това означава, че всеки ден от Хамали Херкулес изпълнява такива задачи като повдигане на извън габаритни товари, товарене и разтоварване на камиони, внимателни опаковане на чупливи и ценни стоки, компетентен по разположение в превозното средство.

  монтаж и демонтаж на мебели при преместване, транспорт и поставяне на мебели,
  опаковки, машини и оборудване,
  демонтирането на оборудване (офис, дом) с последваща неговото инсталиране,
  трансфер и транспортиране на обемисти предмети, оборудване,
  доставка на оборудване за магазини, обзавеждане, оборудване,
  разтоварване и сортиране на стоки в складове.

Нашата фирма носи финансовата отговорност за безопасността и сигурността на товари превозвани от нас - един важен момент от договора между клиента и превозвача. Нашите хамали ще пристигнат в рамките на предварително определен период от време и с необходимото оборудване и съоръжения за обработка на товарите. Те внимателно и подробно се опаковат вашите стоки в специална опаковъчен материал, ако е необходимо, те ще разглобявате мебели или офис оборудване, бързо и леко поставяне вашия вещи в превозното средство, както и незабавно да го предаде на правилното място, по желанията на нашите клиенти. Отпадъците оставаща след преместването ще бъдат премахнати и взети.