0885 907 248   

0899 156 471

hamalisf@abv.bg

  София, България

 

 

 

 

 

 

 

 

Хамалски услуги

Преместване на офиса

Преместване на дома

Пренасяне монтаж и демонтаж на мебели

Извозване на стройтелни отпадъци

Хамали цени

Превоз на извънгабаритни товари


В днешно време модерната логистика вече не е фантастика, а е реален безпроблемен обмен на информация и стоки. Студенти Хамали "Добро" предлага на клиентите си услуга „Превоз на обемисти товари“. Както е известно, извънгабаритните товари най-трудно се транспортират поради големите си обеми и тежест, което изисква по-големи усилия в превоза им. За да бъде дейността на една успешна фирма в сферата на спедицията и логистиката устойчива и интелигентна, е необходимо наличие на експерти, които умеят да мислят напред. Студенти Хамали "Добро"  разполага с такива специалисти и предлага техни безплатни консултации на всеки потенциален и реален клиент.
При превоз на обемисти товари и стоки е крайно важно, решенията да бъдат добре обмислени и стриктно планирани. Само така процесът на транспортирането и доставката на дадените товари, ще бъдат успешни, качествени и в срок. Точно организираната транспортна мрежа и индивидуално разработените решения, ще ви осигурят важна преднина. За изработване на ефективен маршрут, екипите на компанията извършват комплексен анализ на товарните обекти, проучват възможни варианти на маршрути, осигуряват реализиране на нормативни изисквания, а също формират оптимална схема и технология за преместване на сложни конструкции. За реализирането на схемата за доставка на обемисти товари, се използват различни транспортни средства:
- Транспортирането на едрогабаритни товари може да се извърши по водни маршрути (на кораб, катер и др.)
- Железопътен превоз
- Собствени автотранспортни средства (камиони, различни видове товарни автомобили и др.)


     

 

Съществуват множество възможности за превоз на извънгабаритен товар, но при нас те са на едно място. Нашите експерти могат да ви консултират по всички въпроси - от първоначалното планиране до практическото му изпълнение, във всеки етап на вашия превоз. Студенти Хамали "Добро"  винаги съдейства за да се удовлетворят индивидуалните изисквания на клиентите, както и в разрешаването на евентуални проблеми. Компанията разполага със собствен автопарк, гаражни и складови площи, професионално оборудване за товаро-разтоварителни процеси и екипи от високо квалифицирани специалисти. Благодарение на опита и иновативните похвати, които използваме в планирането, превозът на едрогабаритни товари е една от ключовите ни компетенции. Нашата компания предлага от контейнерни превози до използването на много други видове превози. Компанията ни работи без почивен ден, гъвкаво и качествено. Ако имате бизнес и ви предстои превоз на едрогабаритни товари, можете да се обадите на нашите телефони и да се консултирате със специалист. Освен това, нашите услуги се предлагат на разумни и удобни цени за всеки практичен предприемач.
Не забравяйте, че качественото транспортиране на вашата стока и товари, е гаранция за успеха на вашия бизнес.

Please publish modules in offcanvas position.