Хамалски услуги и трнспортни услуги от хамали студенти

Хамалите от “ Хамали за дома” ще извършват цялостно и частично пренасяне и  транспортиране на жилища и апартаменти.

- по предварително уговорени условия в хамалските услуги могат да бъдат включени демонтаж и монтаж на мебели и предмети,  както и подреждането им на указаните от вас места в дома ви.


- товаро-разтоварителна дейност е най-важната част от хамалските услуги, затова целият процес, се контролира  и наблюдава от професионални хамали.


- опаковане на багаж от хамали студенти. Ако прецените че, не можете да се справите сами, оставете опковането на нашите хамали, те ще се погрижат вещите ви да бъдат опаковани и обезопасени по-най добрия начин.
   


Транспортни услуги от хамали студенти

 

 Разполагаме със съответния вид транспорт за всеки определен случай. Нашите превозни средства са пригодени за всякакъв тип условия и товароподемност. Разполагаме с камиони с различна вместимост, добре обезопасени срещу различните атмосферни влияния и  лесно достъпни при товаро – разтоварителна дейност. Разполагаме с предназначени за целта микробуси и камиони, оборудвани с укрепващи средства. Нашият транспорт е специализиран и оборудван за изпълнението на хамалски услуги. Избирайки “ Хамали за дома”, вие се доверявате на професионални служители и получавате качествени хамалски услуги. Качеството и ефективността на хамалските услуги на “ Хамали за дома”  са гарантирани!

 

{youtube}-TG9i5bhjF0{/youtube}