0885 907 248   

0899 156 471

hamalisf@abv.bg

  София, България

 

 

 

 

 

 

 

 

Хамалски услуги

Преместване на офиса

Преместване на дома

Пренасяне монтаж и демонтаж на мебели

Извозване на стройтелни отпадъци

Хамали цени

Наши клиенти

Мартин Димитров

08.07.2012

Вчера приключих ремонта на банята и останаха купища отпадъци. Бях напълнил цялата тераса с боклуци. Отидох купих десет чувала от квартална железария и започнах да пълня чувалите напълних ги и се оказа че не съм събрал даже и една четвърт от всичкия боклук. Много се притесних какво ще правя след два дни заминавам на море нямам никакво време.

Обадих се на хамалите дойдоха след час донесоха си техни чували събраха всички натовариха го в някакво камионче и отидоха на някъде. Добре че ги има такива фирми да помагат в такива тежки моменти.

Димитър:

10.06.2012

Вчера се преместих от старата панелка в новият ми апартамент. Обадих се на хамалите преди два дни уговорихме преместването. Момчетата пристигнаха навреме помогнаха ми да събера част от багажа който не бяхме успели да досъберем със съпругата ми натовариха всичко и до обяд вече бях в новото ми жилище.

Много се радвам че използвах хамали всичко стана за 3 часа ако бях започнал сам да местя багажа сигурно щеше ма отнеме една седмица и много нерви. За някой нещо като  хамалските услуги май е по добре човек да си плати отколкото сам да се наема с приятели и т.н.

 

Александър Вутов:

17.11.2011 г.

Точни момчета, работливи и стриктни. Трябваше ми помощ по преместването на офиса ми и се обърнах към студенти хамали Херкулес. Бях предубеден от предишните ми трагични опити да работя с хамали, та се подготвих психически, че няма да дойдат навреме, че ще неминуемо ще счупят някоя мебел, че все някоя вещ ще се повреди, надраска и т. н, а и кочината, която обикновено остава след едно преместване... останах приятно изненадан от момчетата. Първо – дойдоха в уговорения ден и час, второ – опаковаха нещата, подредиха и изнесоха така, сякаш са техни собствени. Грижливото отношение към вещите, направо ме изумен. Отделно бяха подсигурили подходящ транспорт и не се наложи да се натъпкват като сардини в консерва нещата, да се правят допълнителни курсове с камиона и т. н.  Всичко стана бързо, лесно и чисто. Искрено ги препоръчвам!


Мариета Соколова:

03.12.2011 г.

Аз искам също да кажа хубави думи за момчетата, защото наистина съм повече от благодарна на тях. Много ни помогнаха тези хора от   Студенти Хамали "Добро". Продадохме си къщата на село и имаше сумати неща да се пренасят в апартамента ни в София, всички познати и близки са заети /разбира се/ и за да не кроим схеми, направо се обадихме на хамалите студенти. Те дойдоха на оглед, видяха за какво става въпрос и после се видяхме в уговорения ден за преместването на багажа. Дойдоха, бързо разглобиха един огромен гардероб, опаковаха в кашони по-леките неща, всичко подредиха, натовариха и разтовариха в апартамента, даже сглобиха обратно гардероба и поставиха мебелите така, както ги помолихме. Ей това ако не е европейско обслужване, здраве му кажи! Много готини и не работят с космически тарифи, което не е маловажно, поне за мен и семейството ми.

Please publish modules in offcanvas position.