0885 907 248   

0899 156 471

hamalisf@abv.bg

  София, България

 

 

 

 

 

 

 

 

Хамалски услуги

Преместване на офиса

Преместване на дома

Пренасяне монтаж и демонтаж на мебели

Извозване на стройтелни отпадъци

Хамали цени

Транспортни услуги

Студенти Хамали "Добро" е българска просперираща първокласна компания. От момента на създаването си през 2004 година, фирмата е преминала през многократно успешно развитие и разширяване на дейностите си. За пълното спокойствие на клиентите си, Студенти Хамали "Добро" се погрижи да осигури за клиентите си транспортни услуги, които включват качествен превоз на стоки, строителни материали и други видове товари.
През последните години фирмата разви този вид услуга успешно и се утвърди като един от най-качествените превозвачи. Ние предлагаме превоз на най-различни видове стоки и товари до всяка точка на София, България и Европейския съюз.
Студенти Хамали "Добро" работи със стандартни спедиторски условия, осигуряващи качествено и бързо обслужване на клиентите. Транспортните услуги са бързи, професионални и лесни. Фирмата разполага със собствен автопарк, който се състои от камиони, микробуси и друг вид транспорт, както с гаражни и складови площи. Вашата стока или товар може да бъде съхранявана в нашите складове за определен от вас период на време. 
С нас вашият товар винаги ще бъде превозен качествено и навреме.
Държим да подчертаем, че главната цел на компанията ни, е да реализираме желанията на клиентите в срок, по най-достъпен и професионален начин. В продължение на годините ние винаги сме се стремили да подобряваме качеството на услугите, които предлагаме. Ето защо нашата фирма непрекъснато развива и усъвършенства капацитета си в сферата на спедицията и логистиката.
За да бъде в крак с времето и тенденциите Студенти Хамали "Добро" периодично внедрява нови идеи и технологии в дейностите си. Ето защо наша компания винаги предлага висококачествени услуги, включително и в товаро-разтоварителните и транспортни дейности.

Предлагаме професионално организиране и транспортиране на цели или групови пратки. Освен превоз, ние предоставяме услуги като: пакетиране, пренасяне, товарене и разтоварване. Също така реализираме сделки по съхранение, превоз, манипулиране (опаковане, натоварване,  подреждане, укрепване на товарите, разтоварване, сортиране, етикетиране, претегляне, маркиране и др.) на предоставения товар или стоки.
Всяка сделка с клиент е с документално оформление между двете страни. Студенти Хамали "Добро" сключва договорни отношения с всеки свой клиент, за да бъде осигурена правовата защита на двете страни.
Освен това, компанията периодично предлага на клиентите си нови предложения и оферти, които включват цял комплекс професионални услуги в сферата на спедицията и логистиката. Също така, всеки наш потенциален и реален клиент има право на безплатна консултация с наш специалист по въпросите за превоз и транспортиране. Тук отново ще отбележим, че превозваме както търговски стоки и товари, така и покъщнина, лични вещи, мебели, бяла и черна техника, битово и промишлено оборудване, палета и други. Нашите камиони и бусове ще доставят в срок  вашия товар до различни точки на София, България и Европейския съюз. Известни сме с гъвкавата си политика и отговорност към своите клиенти, с което поддържаме името си на експедитивен и коректен спедитор и превозвач.

Please publish modules in offcanvas position.