Бързи и ефективни товаро-разтоварни дейности по всяко време в денонощието       Процесът на преместване е понякога доста дълъг и отнема значителен период от време. Хората се притесняват как ще успеят да опаковат вещите си, какво транспортно средство да използват за тяхното пренасяне, кого да помолят за помощ за по-тежките предмети като секции, дивани, перални машини, печки, шкафове, рафтове, легла и др. Често пъти обаче човешкото притеснение и въображение допълнително усложнява цялостния процес. Понякога тези, които желаят да се преместят прекарват часове в мислене на кого да се обадят, за да им помогне с преноса на багажа. А всъщност всичко е толкова лесно и просто! Всичко, което е необходимо да направите, е да ни се обадите и да потърсите нашето съдействие!
       Фирмата ни е отворена за всякакви услуги в областта на товаро-разтоварните дейности. Ние разполагаме с кол център, в който работят компетенти и любезни хора, които обстойно ще обсъдят с вас всичките варианти и възможности за осъществяване на товаро-разтоварните дейности по най-икономичния и бърз за вас начин. За нас времето е висша ценност и затова работим бързо и експедитивно. Не е проблем да осъществим товаро-разтоварните дейности по време на празници или през почивните дни, както и късно вечер или рано сутрин. За нас няма неудобно време. Просто ни позвънете или ни пишете и ще получите бърза и адекватна реакция от наша страна.


       Ние разполагаме с удобни превозни средства, в които безпроблемно ще превозим всички ваши вещи. Камионите ни могат да транспортират мебели, тежащи до 2 тона само за един курс. Това определено е постижение, с което много малко фирми, осъществяващи товаро-разтоварни дейности могат за се похвалят. Дори и най-тежките предмети като пиана, рояли, каси, сейфове няма да ни затруднят. При нас работят опитни хамали, които са специално обучени да пренасят тежки предмети бързо и експедитивно. Най-вероятно вие се тревожите, че може нещо да се счупи по време на преноса на любимите ви предмети, но наистина няма причина за притеснение. За осигуряване на вашето спокойствие хората, работещи при нас предварително ще опаковат в кашони и аеро фолио чупливите предмети. По този начин ние осъществим сигурна защита. Те няма да бъдат надраскани или наранени. Повърхността им и естетичния им външен вид ще бъдат запазени. Няма да има и следа от пренасянето. Те ще бъдат като нови.
      С наша помощ хамалските дейности ще се извършат толкова бързо и вие ще имате усещането, че сте герои от приказка, които са докоснали вълшебна пръчица и са си пожелали да преместят дома си от едно местоположение на друго за отрицателно време. Просто повярвайте в чудесата. Нашата фирма е вашият герой, който ще реализира мечтите ви и ще помогне за бързото преместване в новото жилище. С нас няма да хабите нерви и време, а всичко ще се случва бързо и безпроблемно. Хамалите ни ще пренесат вашите предмети в камиона и ще ги подредят по такъв начин, че да бъдат защитени по време на тяхното транспортиране. Нашите шофьори карат изключително внимателно. Те не форсират и не изпреварват, защото за тях най-важното нещо е съхранението на вещите ви и доставянето им до новото местоположение в отлично състояние.
     Когато шофьорите ни са достигнали желаната от вас дестинация, ние ви предлагаме нашите хамали да разтоварят предметите ви и да ги подредят в новия ви дом. При ваше желание можем да осъществим и бързо почистване на новото ви жилище. Ние се грижим не само за преноса, но и за естетическата издържаност на интериора. За нас ще е чест да ви помогнем при разтоварването, подреждането и почистването. Домът ви ще заблести за много кратко време, ако се доверите на опитните хора, които работят за нас. Насладете се на прекрасен нов интериор с любимите и скъпи на сърцето ви предмети.
       Вече не е необходимо да се разделяте с любимия си роял, който ви е спомен от вашите предшественици. Всеки тежък и труднопреносим предмет може да стане отново част от интериора на новото ви жилище. С нас мечтите ви се сбъдват и не е нужно да се разделяте с предметите, които обожавате. Действайте рационално и се доверете на опита ни. Висококачествените хамалски услуги, които предлагаме, включват цялостния процес по преместването – опаковане на вашите мебели от първоначалното място с аерофолио и поставянето им в кашони, залепване с тиксо, за да се постигне още по-голяма защита; пренасянето им до удобните ни транспортни средства; превозването на вещите до новото местоположение; разтоварването на предметите; тяхното разопаковане; подреждането им и помощ при почистването на новото място. Разбира се, вие може да пожелаете само товаро-разтоварни дейности без помощ при подреждането и почистване. Ние сме гъвкави и имаме индивидуален подход към всеки клиент. С радост ще изпълним желаните от вас дейности. Ако имате някакви по-специфични изисквания и препоръки, свързани с хамалските услуги, които желаете, не се притеснявайте да ги споделите. За нас е чест да откликнем на вашите молби.
       Ние сме отворени за вашите желания 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата. За нас няма почивен ден, защото знаем, че успешният бизнес изисква постоянство, мотивация и целенасоченост. Затова не се притеснявайте да ни звъните! XXI-ви век е мобилен. Сега на мода е преместването в нови и по-комфортни жилища на дестинации, които са по-благонадеждни в социален и професионален аспект. Затова не се отказвайте от мечтите си от страх, че едно преместване е трудно и изисква много усилия и време. С нас всичко ще се случи много бързо и лесно. Ние имаме дългогодишен опит в сферата на товаро-разтоварните дейности. През годините сме работили усилено, за да утвърдим позициите си на пазара и да осигурим услуги, които са удовлетворителни за клиентите. Ние сме гъвкави и отворени към вашите желания. Висша ценност в нашата фирма е постигане на максимална удовлетвореност на клиентите.
        Позвънете ни или ни пишете и бъдете мобилни. Преодолейте границите и бариерите, които ви спират да осъществите мечтите си. Бъдете дейни, смели и се борете за постигане на целите си. XXI-ви век е време на високи технологии и всестранни възможности. Просто бъдете отворени към всичко, което можете да постигнете и не се задоволявайте с малко. Потърсете ни и ще видите, че товаро-разтоварните дейности ще бъдат лесни като детска игра.

Цялостният процес по преместването ще се случи бързо, лесно и ефективно.